İncecik hamurun arasına kaymak, antep fıstığı, tereyağı ve şekerle yapılan leziz Gaziantep tatlısı, kaymakla servis edilir.
İçi akışkan sıcacık çikolatalı sufle, krema ve pudra şekeri ile servis edilir.
İçerisinde Hatay peyniri ile yapılan künefe tatlısı üzerinde toz fıstık ve isteğe bağlı olarak dondurma ile servis edilir.
Balık, kalamar, karides, taze soğan, domates, biber ile harmanlanıp kekik, pul biber ve soya sosu ile servis edilir.
Gelişimini tamamlamış palamutlar ızgarada roka, kıvırcık, soğan ve limon eşliğinde servis edilir.
Patlıcan yatağında, levrek balığı, kırmızı toz biber ve beşamel sos ile servis edilir.
Kızartma levrek simit tarator sosu ile servis edilir.
Kekik, pul biber, yağ, limon ve soya sosu ile servis edilir.
Karabiber, kaşar peyniri ve maydanoz ile harmanlanmış nefis balık kebabı
Patlıcan sepetinde, domates, biber, balık, kalamar ve karides üzerine kaşar peyniri ile fırına verilir. Üzeri hafif kızarana kadar fırınlanır ve servise hazır hale getirilir.