Patlıcan yatağında, levrek balığı, kırmızı toz biber ve beşamel sos ile servis edilir.
Kızartma levrek simit tarator sosu ile servis edilir.
Kekik, pul biber, yağ, limon ve soya sosu ile servis edilir.
Karabiber, kaşar peyniri ve maydanoz ile harmanlanmış nefis balık kebabı
Patlıcan sepetinde, domates, biber, balık, kalamar ve karides üzerine kaşar peyniri ile fırına verilir. Üzeri hafif kızarana kadar fırınlanır ve servise hazır hale getirilir.
Kırlangıç veya mevsim balıklarından sebzeler ile beraber hazırlanır mısır ekmeği ile sıcacık servis edilir.
Levrek balığı, mantar, sivri biber, maydanoz ve kırmızı biber ile yufka kızartılır ara sıcak olarak servis edilir.
Halka kalamar kekik ve pul biber ile soslanır ızgara da pişirilir soya sosu ile servis edilir.
Halka kalamar tarator sos ile servis edilir.
Taptaze karidesler biber, domates, mantar ve krema ile hazırlanır üzerinde eritilmiş kaşar peyniri ile servis edilir.