24
Kas
24
Kas
Levrek balığı, havuç ve karides ile sarılarak limon, fesleğen sosu ve tane karabiber ile servis edilir.
24
Kas
Levrek balığı, fesleğen sosu, limon sosu ve zeytinyağı ile servis edilir.
24
Kas
Özel hazırlanmış midye dolmalar harika bir atıştırmalık.
24
Kas
24
Kas
Domates, soğan, maydanoz, kırmızı biber, sivri biber, zeytinyağı ve biber salçası ile ince kıyım hazırlanır pul biber eşliğinde servis edilir.
24
Kas
Haşlanmış deniz börülcesi, domates, sarımsak sosu ve zeytinyağı ile servis edilir.
24
Kas
Izgarada közlenmiş kapya biberi sarımsak ve zeytinyağı ile soslanarak servis edilir.
24
Kas
Haşlanmış karideş, yeşillikler üzerinde zeytinyağı ve limon sosu eklenerek servis edilir.
24
Kas
Közlenmiş patlıcanlar sarımsak, zeytinyağı, limon ve yoğurt ile terbiye edilerek servis edilir.