4
Mar
Balık, kalamar, karides, taze soğan, domates, biber ile harmanlanıp kekik, pul biber ve soya sosu ile servis edilir.
Balık, kalamar, karides, taze soğan, domates, biber ile harmanlanıp kekik, pul biber ve soya sosu ile servis edilir.
Balıkesir yöresinin kuzularından özenle hazırlanan kuzu kokoreç, halka şeklinde kekik, pul biber ve kimyon ile servis edilir.
Balıkesir yöresinin kuzularından özenle hazırlanan kuzu kokoreç, yarım halka şeklinde domates, közlenmiş biber, kekik, pul biber ve kimyon ile servis edilir.
Balıkesir yöresinin kuzularından özenle hazırlanan kuzu kokoreç, ince kıyım şeklinde, domates, közlenmiş biber, kekik, pul biber ve kimyon ile servis edilir.
Balıkesir yöresinin kuzularından özenle hazırlanan kuzu kokoreç, ince kıyım şeklinde, domates, közlenmiş biber, kekik, pul biber ve kimyon ile servis edilir.