10
Mar
İncecik hamurun arasına kaymak, antep fıstığı, tereyağı ve şekerle yapılan leziz Gaziantep tatlısı, kaymakla servis edilir.
İncecik hamurun arasına kaymak, antep fıstığı, tereyağı ve şekerle yapılan leziz Gaziantep tatlısı, kaymakla servis edilir.
İçi akışkan sıcacık çikolatalı sufle, krema ve pudra şekeri ile servis edilir.
İçerisinde Hatay peyniri ile yapılan künefe tatlısı üzerinde toz fıstık ve isteğe bağlı olarak dondurma ile servis edilir.
İrmik helvası dondurma ve çikolata sosu ile servis edilir.
Tahin helvası, fırında eritilerek üzerinde çikolata sosu ile servis edilir.
Ayva tatlısı üzerinde kaymak ile servis edilir.
Harika bal kabakları üzerinde ceviz ile servis edilir.
Kurutulmuş incirler içinde ceviz, üzerinde kaymak ile servis edilir.
Karamelize edilen hurmalar dondurma ve çikolata sos ile servis edilir.